Dekorera med bär, hyvlad choklad eller strössel. Det finns så många fördelar medcheesecakes, det går bra att förbereda i förväg och det går att variera på så många olika sätt (bara kika in i min ”cheesecake-kategori” så ser ni vad många olika slags cheesecake det finns)
Häll smeten i en smord form med löstagbara kanter. Smält smöret, rör ut chokladen i det och blanda i. Pudra över florsocker med hjälp av en tesil och servera kladdkakan färska bär
Rör sedan ner grädden, och hackad choklad i färskostsmeten och rör tillsist i äggvitorna. Ta fram en tredje bunke och vispa äggvitorna till ett hårt skum
Mixa kex och choklad i matberedaren med kniven monterad, till en smulig massa. Blanda samman philadelphiaost, crème fraiche, majsstärkelse, socker, hallon, limeskal och vaniljsocker i skålen till matberedaren med kniven monterad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.