rosmarin och lökpulver). Till lunch idag blev ett eget hittepå med bulgur och någon slags ratatouille. Låt koka upp innan du häller ner bulgurn och sänk till medelvärme
rosmarin eller oregano. En superfräsch tomatsås till det och lite bulgur. Koka gärna bulgur med buljong så blir det mer smak och om du vill ha mer grönsaker i maten så fräs på lite och blanda med bulgur
Skiva mozzarellan och tomaterna, repa rosmarinen. Skär ett snitt längs hela filén men inte hela vägen igenom, fyll skåran med rosmarin, mozzarella och tomat
Som tillbehör serverade vi varken bröd eller ugnsbakade potatisar eller rotsaker utan bulgur. Citron, timjan, rosmarin, rödlök, vitlök och syrligt äpple – ja ni hör, vad kan gå fel
eller med en god bulgursallad. Här hittar du mina egna recept på Varm Bulgursallad, Tabouleh och 2 olika sorters Ljumna Sallader med bulgur. 1 tsk torkad Rosmarin. 1 tsk torkad Rosmarin