Rosmarinstekt havsabborre med bulgur
receptcentralen.se
receptcentralen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 filéer av havsabborre, fjällad
  • salt
  • svartpeppar
  • olivolja
  • smör
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • 2 msk örtmos (se recept nedan)
  • 3-4 vitlöksklyftor, skalade och skivade
  • Örtmos
  • 2 sardellfiléer
  • 2 kvistar rosmarin, repade blad
  • 2 msk finhackad persilja
  • 1-2 msk finhackad timjan, blanda gärna i lite citrontimjan om det finns
  • 1 skiva kantskuret vitt formbröd
  • 1 tsk fint stött fänkålsfrö
  • ¾ dl olivolja
  • ½ tsk salt, lite nymalen vitpeppar
  • 3 vitlöksklyftor, rivna
  • Yoghurt-aioli
  • 1 burk grekisk yoghurt, 5 dl
  • 1-2 vitlöksklyftor, rivna
  • salt och peppar
  • 1 dl vispgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.