Tomat- och chilisylt
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g tomater i bitar
  • 12 st röda chilis, finhackade (utan frön)
  • 12 st vitlöksklyftor, finhackade
  • 130 g russin
  • 12 cm skalad och hackad färsk ingefära
  • 1100 g råsocker
  • 150 g syltsocker
  • 10,5 dl balsamvinäger
  • 1250 g tomater i bitar 2 st röda chilis, finhackade (utan frön) 2 st vitlöksklyftor, finhackade 30 g russin 2 cm skalad och hackad färsk ingefära 100 g råsocker 50 g syltsocker 0,5 dl balsamvinägerNer med alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull. Låt sylten småkoka i ca 30 minuter tills den blir lagom perfekt tjock. Häll upp den på en burk och låt den svalna. Sluka den med pepparkaka och chèvre. Voilá!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.