Här tänkte jag bjuda på ett snabbt och enkelt recept på en soppa med torsk, fänkålochdill. Häll på vattnet och ta i grönsaksbuljongen och låt sedan puttra påmedelvärme tills morötterna nästan är mjuka rakt igenom, lite tuggmotstånd är gott att ha kvar
Dela på ostronskivlingen så att svamparna blir ensamma och stek påmedelvärme i smör. När svampen är klar, blanda ner rädisorna i salladen, lägg upp i djupa tallrikar och placera svampen ovanpå
Spritsa eller klicka moset med en sked runt kanten på formen och häll sedan dillsåsen över fisken. Såsen till gratängen gjorde jag på lite vitvin, dilloch räkor
I helgen bakade jag ett bröd med honung ochfänkål, vilket skulle sättas på pränt när andan föll på. Min tanke var att baka ett bröd med lite kryddor i och samtidigt göra av med ett par påsarmed lite mjölslattar i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.