myTaste
myTaste
myTaste
Bästa recepten till midsommar!
Nyårsafton!

Nyårsafton!

Grillade räkor med aioli

Grillade räkor med aioli

Smarriga räkor med underbara smaker. Jag serverar mina räkor med aioli, varma baguetter och spansk potatisomelett (tortilla espanola)
Plockad mat och rött vin

Plockad mat och rött vin

Hejsan på dejsan denna söndag. Och säkert inte vilken söndag som helst för flera av er, vad vi har förstått så är det en hel del som börjar jobba i morgon efter en skön semester
Ankbröst till nyår?

Ankbröst till nyår?

En underbart solig lördagseftermiddag i maj 2011 stod fem kvinnor i ett sommarstugekök i Åhus och tillredde i bästa samförstånd en helt fantastisk varmrätt
Torskrygg & smörsås

Torskrygg & smörsås

God kväll på er. Här hos oss fortsätter sjukstugan, barnen är riktigt krassliga. Vincent har ju nästan aldrig varit sjuk innan, men den här gången klarade han sig inte
Gratinerad hummer, lätt som en plätt!

Gratinerad hummer, lätt som en plätt!

Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll
Gratinerad hummer

Gratinerad hummer

Här kommer receptet som jag lagade i lördags. Jag har nog bara ätit färsk hummer förut, men gratinerad var riktigt gott och kan med fördel göras på fryst hummer
Börek med fetaost & persilja

Börek med fetaost & persilja

Börek med fetaost & persilja. 1 långpanna, ca 25st1 pkt yufka (stora ark)600g fetaost1 knippe bladpersilja5 ägg5 dl mjölk1 dl olivolja 1 tsk salt Vispa ihop ägg, mjölk, olja och salt
Oxfilé i ugn

Oxfilé i ugn

Oxfilé i ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprika i salladen så försvinner den på tallriken
Oxfilé med rosépepparsås

Oxfilé med rosépepparsås

En sås som är mycket smidig att göra och dessutom supergod. Ingredienser. Höga mittbitar av oxfilé á 170 g/pers
Nyårsafton

Nyårsafton

Nyårsafton. Nu är det sista dagen på året och idag när vi var och handlade på ica så kändes det som att hela Stockholm var där samtidigt som oss
Nyårsafton´s varmrätt - Vitlöksgratinerad oxfilé

Nyårsafton´s varmrätt - Vitlöksgratinerad oxfilé

Både jag och Martin älskar kött och vitlök så denna rätt var ett enkelt val. 4 port700 g oxfilé, mittbiten1 kg potatis, tunt skivadesalt och pepparrapsolja, till stekningsmörVitlökssmör