Fisk & skaldjur,Glutenfritt,Gratänger & ugnsstekt,Middagstips. Fisk däremot, det är riktigt poppis. Därför hade jag höga förhoppningar på den här rätten, där fisken liksom ligger lite separat från toppingen
Salta och peppra fisken, smörj en form med olivolja, lägg några lagerblad i bottnen, lägg fisken därpå, droppa olivolja över fisken och sätt in den i ugnen på 150 grader, klar när innertemperaturen är 45-50 grader
Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl
Här kommer ett gott och snabbt middagstips. 3 - 4 portioner. 1 finhackad gul lök 1/2 röd strimlad paprika 1/2 strimlad gul paprika 1/2 strimlad grön paprika 400 gram kokosmjölk 1 tsk sambal oelek ( minska om ni inte gillar stark mat) 1/2 lime 2 burkar