Sparris med bacon, parmesan och nötter är magiskt. Och min mans favorit. När vi var unga (låter som att vi är i pensionsåldern) men innan vi fick barn kunde vi äta detta väldigt ofta, flera gånger i veckan
Färska fikon. Min största last just nu. Eller last och last. Fikon är ju bra för dig. Framförallt är de fyllda med massvis av fibrer vilka hjälper till att hålla magen under kontroll
Hej på er,. Tänk att vi redan är inne i oktober, vilken härlig höst vi har. Här hemma frossar vi i härliga promenader, mat, frukt och goda drycker – det gäller att ta vara på varje säsong
Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering
Har ni testat att göra hummus hemma nån gång. Det är superenkelt, bara att mixa ihop ingredienserna. Man behöver ha tahini i, för att få till den där typiska hummus-smaken
Så här gör du. 20 minuter. Börja med att rensa och snoppa kantarellerna. . Baka den lufttorkade skinkan på 150 grader i 5 minuter tills skivorna har blivit knapriga