1 dl majonnäs 1 msk fransk senap 1 msk svensk senap 10 st cornichoner ( inlagd minigurka ) , hacka 1 salladslök, hacka salt & peppar 2 msk finhackad persilja Blanda ihop alla ingredienser och den räcker till 4 hamburgare. 4 hamburgare
Forma färsen till fyra hamburgare och platta till. Stäng av plattan och låt dem ligga kvar och dra till sig i pannan en stund om du vill ha dem mer åt det välstekta hållet
Vill du inte ha bröd till så blir det gott att bara svepa in hamburgaren i ett salladsblad istället. Just nu har jag fullt upp med receptskrivande till min och Lars-Erik Litsfeldts kommande kokbok, så idag får du ett av de just nu mest besökta recepten här på bloggen
Det nya året har hittills bjudit på en rad goda rätter som alla kommer att hamna här så småningom. Dressingen ger lite sting till rätten men har samtidigt en fin syra
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.