Jag inser att det blir en hel del tillbehör i bloggen just nu men det beror nog på säsongen. Den här åts i helgen till grillad fläskkotlett med ugnsrostade potatishalvor
Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
Till jul har vi oftast älgköttbullar, utan dom är det liksom inget riktigt julbord (enligt mig då). Älgköttbullar är såå mycket godare än andra bullar, och idag testade jag mig fram och kom fram till att det här kommer köras till jul
1 dl majonnäs 1 msk fransk senap 1 msk svensk senap 10 st cornichoner ( inlagd minigurka ) , hacka 1 salladslök, hacka salt & peppar 2 msk finhackad persilja Blanda ihop alla ingredienser och den räcker till 4 hamburgare. 4 hamburgare
så då förstår ni hur bra och god den är Så häromdagen slängde jag ihop en sådan sallad och med lite kycklingfilé till och en basilikasås, fick man till en riktigt härlig middag
På var och varannan matblogg hittar man tips på smaskiga grilltillbehör och vi ska väl inte vara sämre, speciellt inte när vi har några smarriga recept på lager som bara ligger och väntar på att få komma till användning
Ett salladsblad är bra att använda som ”wrap” till röror, men ofta är det lite tunt och klent. Passar mycket bra till den här kycklingröran som jag brukar göra med jämna mellanrum
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.