Urgod fläskfilé gratäng med ädelost. 500 gram fläskfilé, strimlad. Häll såsen över köttet och tillaga i mitten av ugnen, ca 30 – 35 minuter. 500 gram fläskfilé, strimlad
Strö över riven ost och gratinera mitt i ugnen ca 15 minuter tills gratängen fått fin färg. Härlig pastagratäng där allt samlas under ett gratängtäcke smaksatt med mango, tomat och paprika
Grädda tills det fått fin färg. Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över. 600 g fläskfilé. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor. Vispa ur stekpannan med 5 dl grädde, tillsätt senap, vitlök och kalvfond. -Mama Skogly ♥ 600 g fläskfilé
Tillsätt finhackad salladslök och vitlök och låt fräsa någon minut. Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Grädda i ca 20 min eller tills de fått lite färg. God vardagsmat fixat på ett kick. För är de något vi alla kämpar med så är de att göra saker och ting snabbt snabbt snabbt
Putsa fläskfilén och skär i skivor, bryn dessa tills de är genomstekta. I veckan när Leif var borta var jag tvungen att komma på maträtter som tillagas inne på spisen eller i ugnen, trots att det var finväder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.