Kombinationen av köttoch fisk kan tyckas märklig men funkar väldigt bra. Tyvärr fick jag inte tag på något bra kalvkött så det fick bli vanlig fransyska på vuxen ko istället
Fräs squash och purjo i ghee eller smör, salta, peppra och låt kallna. Blanda majonnäs, crème fraîche, senap, finhackad kapris, salt och peppar, smaka av och vänd ner det kylda stekta, ställ åter kallt minst en timme innan servering
Se upp med köttet, när röd köttsaft stiger på andra sidan är det klart och rosarött. Jag inspireras fortfarande av Italienresan där jag fick flera gånger fick grillat kött med grillad zucchini, som enda tillbehör
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Barnen gaddade ihop sig idag och önskade sig en av sina favoriträtter – brinnande kärlek. Det är en klassisk dansk rätt som i sin enklaste form består av potatismos och knaperstekt bacon
Det är mycket i mitt huvud nu kan jag lova. Mailat fram och tillbaka, bokat möten. Terminsstart och uppstart med både jobb, skola, förskola och aktiviteter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.