Vi har ätit den bådetill ugnsbakad laxmed marinerade räkor ochtill marinerad fläskytterfilé. Vänd sedan ned smetanan försiktigt, exempelvismed en slickepott, och smaksätt med örtsalt tills du får önskad smak
FacebookGooglePinterestSkriv utE-post. Jag älskar purjolök och att smaksätta den med lite citron eller vitvinsvinäger är grymt gott och ett suveränt tillbehörtillbåde kött ochfisk
Köttet stekte jag sedan om alla sidor så att köttsaften stannar inne för att sedan ugnsbaka köttet illsammans med stora körsbärstomater, sparrislängder, squashtärningar, delade lökhalvor från knippe
Vinbär har alltid varit surt i min smak men det passar perfekt med söta tillbehör. Så även om jag ej äter vinbär så passar det perfekt att baka och laga på med en söt kontrast
Jag har också gjort bådemedoch utan spenat. Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, ochlyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.