jag tillsatte rödlök och purjolök. Rödkål finhackas. Allt blandas och steks tills det blir mjukt, låt gärna stekpannan eller grytan stå kvar på plattan när du stängd av den
Det är litesvårt att veta ivilken ände vi ska börja redogöra för er om vårfantastiskamat- ochvinresai hjärtat av Italien men vi tänker att vi börjar lite allmänt och så får det blilite som en följetong i några inlägg framöver
Hoppas det kan ge inspirationtill att testa mer av vår egen, traditionellamat. Så de här dagarna har jag stått vidspisenoch fått goda råd av henne, när det gäller koktider, kryddningaroch annat som gäller mat som den lagades förr
Oftast är det väl med blandade känslor som väckarklockan ställs igen, många uppskattar att komma tillbakatillrutinernailivetigen men på samma gång så är det så skönt att vara ledigochinte ha så många måsten
Vrid varsamt de båda halvorna åt var sitt håll och ta isär dem. Skär försiktigt runt avokadon tills du når kärnan, låt sedan knivenglida runt hela kärnan
Plocka sedan av allt kött och hacka imindrebitar. Lägg i köttet. Värm upp och låt småsjuda. Ta en stor smörklickoch lägg i en större kastrull och ha i all curry
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.