Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt kokaihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
Värm upp en stekpanna med oljanoch vitlöken. Lägg ner salladsöken och rör om. Lägg ner rödlöken ochköttetoch stek dem ca 2-3 minuter. Tillsätt bambuskottet, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockretoch vattnet och stek dem ca 2 minuter. 300 g kött. 400 g strimlade bambuskott. 2 msk ostronsås. 2 msk sojasås. 1 tsk svart soja. 1 tsk socker. 2 msk matolja
Till köttet har jag ätit blomkålssalladen från igår ochguacamole så klart, mycket guacamole. I det här receptet tillagas köttet med lime, vilket ger en härligt frisk smak
Först och främst så ska man aldrig steka för tjocka bitar kött färdigt i stekpannan. Det är dock så att kan man principerna så är det inte jättekomplicerat, det brukar vara enkelt att få ett bra resultat varje gång om man bara följer några enkla principer
När steken är klar skär du den i mindre bitar och lägger sedan ner köttet i grytan. Eventuellt kan du hälla på lite köttsaft ifall du vill späda rätten eller få lite mer sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.