Serveras med kokt potatis eller ris gärna med en sallad. Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
I det här receptet tillagas köttetmed lime, vilket ger en härligt frisk smak. Den här gången blev det en kubansk variant med lime där jag använde fläskkarrén från min veckohandling
Det här med att steka kött är inte alltid helt enkelt. Tänk bara på att fläsk och kyckling ska vara genomstekta, medans nöt, vilt osv inte behöver vara det alls
Hacka lök och paprika, blanda medköttet och lägg sedan i en ugnsform eller en gjutjärnsgryta. Det finns en precis likadan variant med kyckling, recept hittar du HÄR
( Jag använder en form med galler, blir perfekt). 3) Baka ihop till en jämn rulle något mindre än köttfärslimpa, utan håligheter. 4) Rulla in i grillfolie, med ändarna böjda neråt, för att vätskan ska rinna ut. 6) Skär i skivor innan den ska stekas, eller hyvla med osthyvel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.