Det var först häromdagen jag insåg att den krämiga såsen utgör ett perfekt tillbehörtillkött. Lagom tillnyårsmiddagen kommer här ett litettillbehörstips
Här har jag gjort den på rester av kött,somskurits upp och serverats kallt tillsammans med nyrostade rotfrukter och ett fräscht kryddsmör smaksatt med rostad vitlök, citron och örter
Lägg kycklingeni en ugnsform och häll såsen ovanpå. Ni som följer bloggen kanske har snappat upp att jag på gärna vill laga snabba maträtter som inte tullar på smaken
Lägg över allt ilämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tillsköttet är mört
Medans köttet är iugnen så kan du ösa på smöret ifrån formen några gånger. Gnidinmarinadeniköttet och lägg sedan alltsammans i en bunke eller plastpåse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.