Japanskagyozamed sötpotatisfyllning. Well, jag visste inte heller exakt vad det var förrän jag googlade och insåg att gyoza är bara den japanska versionen av kinesiska dumplings (jiaozi)
Fyll gyozaplattornamed ca halv matsked gyozafyllning. Rör samman smaksättningen av gyozafyllningen genom att blanda soja, ingefära, vitlök, sesamolja, socker och fisksås
Om man vill kan man servera med valfritt protein. Hanna bjöd på godgoda japanska pannkakor. Täck med plastfolie och ställ i kylen en halvtimme-en timme
Har tidagre skrivit om gyoza/dumplings och gjorde för några månader sedan en ny variant som kom från Wagamamas kokbok, Jag publicerade aldrig något inlägg med det receptet och jag har inte boken i mina ägor men jag gjorde en variant igår och tyckte att resultatet var till belåtenhet
Tillsätt mer risvinäger om det är för mesigt, annars kan du fylla en fin och dekorativ glasburk med din härliga kålsallad och låta den stå minst ett dygn för att götta till sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.