Blanda till dippsåsen så den får stå och dra sig lite. Riv ingefäran på ett rivjärn och hacka vitlöksklyftan och strimla vårlöken och blanda samman allt.
Gillar ni tapas. Gillar ni svamp. Då måste ni prova denna gudomliga svampröra på portabello. 2 portabello 1 grönt äpple1 dl gorgonzola1 dl valnötter SaltSvartpepparSmörTärna svampen och fräs den i smör, salta och peppra
Jag var förvånad att se frysta japanskadumplings på Hemköp och tyckte att laga dem. Om man kunde inte använda blanding av köttfärs, kan man läga japanska köttbullar
Nä vad säger ni, är ni sugna på ett superduperrecept på något riktigt gott. Okej, kommer här. Det här receptet har jag stött på lite överallt men OM någon av er skulle ha missat det så delar jag med mig av det nu
Att vi skulle göra dumplings. Självklart tog hon för givet att jag skulle veta hur man gör dumplings men sanningen är den att jag nästan ALDRIG lagar asiatisk mat
Idag lagade jag vegetariska dumplings till lunch. I tidningen serverades en rödkålssallad med koriander till dumplingsen och det tror jag hade blivit ett perfekt tillbehör
Hemmagjord falafel  När vi var i Barcelona i somras hittade vi ett litet libanesiskt hak där de sålde falafel med massor med olika smakrika och starka röror
Ställ bambukorgen/durkslaget i en gryta med ca 2-3 cm kokande vatten (vattnet ska inte nudda dumplingsen) Pensla korg/durkslagsbottnen med lite olja så dem inte fastnar sen kan du lägga i dem, sätt på ett lock och börja ånga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.