En liten bit färsk ingefära (nej du får ingen jävla exakt mängd här, känn av vad som verkar rimmligt!)
En lagom stor näve salt. Va? Men jag sa ju… jamen vaf… okej, ta en matsked och börja med då, jeez…
1 dl
Japansk risvinäger. Kolla, exakt mängd igen. Att tänka på här är att det är skillnad på Japansk och Kinesisk risvinäger, där den senare är mycket starkare.
2 msk
Mirin, ett väldigt sött risvin.
Ev. en tesked med mortlade chiliflakes, om det är din grej.
Servera korvarna i bröden, toppa med den syradekålen och senapsmajonnäsen. Lägg samtliga ingredienser till den syradekålen i en kastrull och koka i ca 10 minuter, smaka av med salt
Inte alltid som allt detta infrias men för att man ska kunna lägga tid på det man tycker är viktigt kan man förbereda maten och göra maträtter som ser proffsiga ut men är lätta
12 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. 1Receptet gäller för 10 port 1¼ kg benfri högrev 2 gula lökar 1 liter vatten 2 tärningar köttbuljong ½ tsk svartpeppar 4 msk tomatpuré 2 msk soja 2 msk vetemjöl 2 dl Arla Köket® lätt crème fraicheGör så här Skär köttet i bitar
Lättare än så här kan matlagning inte bli. Vad skulle vi göra utan finska klassikerrecept. Botten. Blanda ihop 2 dl gräddfil, 1 ägg, 2,5 dl vetemjöl och 2 tsk bakpulver med en sked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.