Så idag ska ni få receptet på den smarriga fiskgrytan som fanns med i kassen. Jag har ibland svårt för fisk och älskar att testa nya rätter med just fisk, då det är just fisk jag har svårt att få till i köket, eller att jag inte vet VAD jag ska göra med fisken
Ett av recepten jag tittade på var en fiskgrytamed morot, purjolökoch kapris. Förra året samarbetade Allt om Mat med Expressen och sålde kokböcker med tema från olika länder
Krydda med salt och peppar. Servera saffranslaxen med nykokt ris. Skölj och strimla purjolökochfänkål. Skär bort skinnet från laxfilén och skär den i kuber
en medelstorfänkål. Häll över grädden, krydda till med dill och avsluta med smöret. Det blir lite oförskämt att skryta sådär om man inte redan är en framstående matblogg med läsare som vi vet tycker vår lite svarta humor faktiskt är rolig
Krydda med salt och peppar. Servera saffranslaxen med nykokt ris. Skölj och strimla purjolökochfänkål. Skär bort skinnet från laxfilén och skär den i kuber
Häromdagen kokade jag en potatissoppa på mandelpotatis som smaksattes medpurjolökochfänkål. Ta av kastrullen från värmen och mixa soppan slät med en stavmixer
Ansa och skär fänkålochpurjolök i strimlor. Tillsätt morot, fänkåloch potatis. Lägg hälften av basilikacrèmen i en skål att servera till grytan Saffransdoftande fiskgryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.