Fiskgryta med hetta och fänkål
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram fisk
  • 1 färsk fänkål
  • 1 gul lök
  • 2 schalottenlökar
  • 2-4 vitlöksklyftor
  • 2 cm färsk ingefära
  • 1/2 röd chili
  • 1 tsk fänkålsfrön
  • 1/2 tsk paprikapulver
  • 1 kryddmått starkt paprikapulver
  • 2 kryddmått nymald svartpeppar
  • 1/2 tsk dragon
  • 1 lagerblad
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 limeblad
  • 1 kryddmått mald koriander
  • 1 dl torr
  • 2 burkar finhackade
  • 2-3 dl vatten
  • 2 msk fiskfond på flaska
  • 1-2 paket färsk bladspenat
  • 100 gram
  • olivolja att steka i
  • 1 citron
  • 5-10 minuter och
  • 10 minuter till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.