400 g
stekt eller kokt kött t ex rostbiff, kokt rimmad oxbringa, julskinka
1 msk
rödvinsvinäger
1 tsk
worcestersås
1 tsk
salt
½ tsk
grovmalen svartpeppar
½ dl
hackad färsk persilja
Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 gula lökar 600 g potatis 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv 400 g stekt eller kokt kött t ex rostbiff, kokt rimmad oxbringa, julskinka 1 msk rödvinsvinäger 1 tsk worcestersås 1 tsk salt ½ tsk grovmalen svartpeppar ½ dl hackad färsk persilja
Skala löken och skär den i klyftor. Tvätta potatisen noga och skär den i skivor. Stek potatisen i smör-&rapsolja på medelvärme tills den är mjuk, stek sedan löken mjuk
Här kommer den, den absolut godaste grytan som finns. Grundreceptet och bilden kommer från ICA buffe. Som vanligt gör jag en rejäl omgång när jag väl gör
Givetvis ska jag inte lämna er tomhänta på något gott idag så jag skickar med er ett smaskigt recept på en riktig klassiker, nämligen Boeuf Bourguignon
Det var sjukt länge sedan jag åt en riktig boeuf bourguignon. Vegetarisk (vegansk) Boeuf Bourguignon, 8-10 personer (Dela receptet på hälften för en vanlig middagsservering)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.