arla grillrecept

arla grillrecept

Hälleflundra med vitvinssås

Hälleflundra med vitvinssås

Vitvinssås. Skala och finhacka schalottenlök. Fräs löken i smör i en såskastrull. När löken är mjuk rör du ut mjöl och fräser några sekunder till
Grillad Makrill med dill och pepparrot och senapssås

Grillad Makrill med dill och pepparrot och senapssås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 4 st Makrillfiléer med skinn , (à 150 g) 4 st rödlökar 3 msk olivolja 3 droppe(ar) TABASCO® Original Pepparsås 0 odefinierad salt 2 msk pepparrot, färsk , riven 0,5 kruka(or) dill 0 peppar Senapssås 2 dl smetana 2 msk Grey Poupon Dijonsenap 1 tsk TABASCO® Chipotle Pepparsås 0,5 msk honung 0 odefinierad salt Tillbehör 0 odefinierad färskpotatis 0 odefinierad citron(er) Köp receptet
Ugnsbakad falukorv

Ugnsbakad falukorv

Dela ringen på längden och lägg upp på en bakpapperstäckt långpanna med den släta sidan uppåt. Bred över önskad mängd senap, strö över riven ost
Gratinerad rödspätta

Gratinerad rödspätta

Välkommen tisdag och alla ni läsareHar ni bitande kall kyla. Läste på Aftonbladet igår att kylan ska hålla sig
Pepparstekta fläskfilémedaljonger med stekt potatis och krämig svamp

Pepparstekta fläskfilémedaljonger med stekt potatis och krämig svamp

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fläskfilémedaljonger 450 gram fläskfilé(er) 1 tsk grönpeppar 1 tsk rosépeppar 0,5 tsk svartpeppar 1 tsk flingsalt 0,5 msk olivolja 0,5 msk smör 250 gram morötter , tillbehör Potatis 700 gram potatis(ar) 1 msk olivolja 1 tsk salt Krämig svamp 250 gram champinjoner 1 klyfta(or) vitlök(ar) 1 msk smör 1 tsk grönpeppar 1 tsk rosépeppar 3 dl gräddmjölk 0,5 msk soja , japansk 1 msk dijonsenap Köp receptet Näringsvärde Kcal
Halstrad fjällröding

Halstrad fjällröding

Byxa rödingfiléerna, det vill säga skär bort benraden i mitten av filén. Stek rödingen, gärna i rapsolja, på medelvarm platta cirka 4 min på skinnsidan och 1 minut på köttsidan
Fjällröding med Västerbottensost

Fjällröding med Västerbottensost

Dela rödingfiléerna så att det blir fyra jämnstora bitar. Stek filébitarna först på skinnsidan därefter kort på andra sidan
Ananaskassler med ris

Ananaskassler med ris

Sätt ugnen på 225 grader. Skiva upp kasslern och lägg i smord form. Lägg en ananasskiva på varje kasslerskiva
Underbar currykyckling med ris

Underbar currykyckling med ris

Börja med att koka riset. Hacka lök och äpple fint. Smörstek lök, äpple och curry på medelvärme i ca 5 min
Pepparstek

Pepparstek

600 g oxfilé av mittbit i 8 bitar. 16 msk krossad peppar (vit och svart blandad). 11 dl cognac. 14 msk finhackad schalottenlök
Asiatisk kyckling med curry

Asiatisk kyckling med curry

Skär Kycklingbrösten i bitar lägg i bunke. Blanda curry och parikapulver i 1 dl vatten i en skål. Häll curry-paprikablandningen över kycklingen och rör om
Djävulskyckling á la Mia

Djävulskyckling á la Mia

Ingredienser. Tillbehör. Ugnsrostade rotfrukter. Jag kryddade även min kyckling med lite chilipulver och torkad oregano
Röding med smörsås

Röding med smörsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram röding 50 gram smör 3 st schalottenlökar , finhackad 1 dl matlagningsgrädde 0,5 dl gräslök , finhackad 0,5 dl persilja , finhackad 1 huvud broccolihuvud 0,5 krm salt 0,5 krm peppar Köp receptet
Kyckling med gräddsås och pressgurka

Kyckling med gräddsås och pressgurka

Ingredienser Portioner. 4 Pressgurka 2 msk strösocker 1 msk ättika (12%) 1 msk vatten 1/2 tsk salt 1 gurka 1/2 kruka persilja Ris 4 port ris (eller annat gryn) Kyckling 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin peppar 1 msk soja 2 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 tsk majsstärkelse Sallad 1 huvudsallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Sjömansbiff

Sjömansbiff

1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Skala och skiva löken. 3. Skala potatisen och skär i 1 centimeter tjocka skivor