Vegetarisk boeuf bourguignon
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 3 paket á 300 g Anamma Vegobitar
  • 5 dl rödvin
  • 7 dl vatten
  • 2 msk grönsaksfond (jag använde min favorit, brynt schalottenlöksfond från Touch of Taste)
  • 1 msk kinesisk soja
  • 4 msk tomatpuré
  • 3,5 msk vetemjöl
  • 15 små steklökar
  • 2 stora morötter
  • 500 g medelstora skogschampinioner
  • 5 lagerblad 1 tsk råsocker
  • 2 tsk torkad timjan
  • 1 dl hackad bladpersilja
  • Frivilligt: 1/2 tsk malen kryddpeppar
  • Frivilligt: 2 vitlöksklyftor (jag glömde dem när jag lagade mitt och de behövs inte för att garantera en väldigt god gryta)
  • Frivilligt: 150 g rökt tofu (jag glömde den här detaljen också, men det blev som sagt gott då med)
  • Salt och Svartpeppar efter smak
  • Rapsolja att steka i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.