Varför inte använda bönmos istället för potatismos. Till vegetarisk mat passar det ju perfekt eftersom man då inte behöver se till att det finns fullvärdigt protein i tillbehören, utan det passar t
Mixa bönorna med olivolja och riven vitlök, blanda ner citronsaft och hackade soltorkade tomater, smaka av med salt och peppar och blanda eventuellt i vatten ifall det blir för tjockt
Gott som ensamrätt eller som tillbehör. Enkelt och nyttigt. Ett paket blandade bönor från Go Green, värm bönorna i spadet, häll av spadet och mixa bönorna snabbt i matberedaren tillsammans med lite pressad vitlök, olivolja, en klick smör , salt och
Bönmos. Börja med moset. Skölj frisésalladen väl, vecken döljer jord och grus. Dela huvudet, lägg salladen i kokande, lättsaltat vatten och koka tills vattnet kokar upp igen
Dags för den sista delen där vi la ett lager av bönmos på varje tortilla, placerade ugnsstekt paprika och squash på ena halvan av brödet för att till sist vika över den andra sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.