600-800 g gösfilé (gärna med skinnet kvar). Servering400 g bladspenat 3 schalottenlökar salt peppar 500 g färska vaxbönor En rejäl klick smör flingsalt svartpeppar, nymalen 4 port potatis
Fräs spenat i smör i en gryta, krydda väl med salt och peppar, blanda ner pastan. Blanda samman crème fraiche, saft och rivet skal av en ½ citron (spara resten till garnering), hackad dill, chili och senap till en sås och smaka av med salt och peppar
Krydda med salt och peppar. Ta ut rundlar med hjälp av ett glas, lite större än formarna. Blanda stekt kyckling, spenat, hackad skinka, hackad paprika och riven ost
Skölj under tiden av cannelinibönorna, och mixa dem med grädden. Det kanske är att göra det lite väl enkelt för sig, att ta min gamla favoritsoppa , och bulka upp den med bönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.