Saftig glutenfri äpplkekaka med vita bönor, potatis, mandelmjöl och kokosmjöl - serverad med hemgjord vaniljsås
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 stor kokt, kall potatis
  • 130 g stora, vita, kokta bönor - kanske också rester, annars färdiga på tetra
  • 1 dl grädde
  • 3 stora ekologiska ägg
  • 2 dl ljust rårörssocker
  • 50 g smör
  • 3/4 dl mandelmjöl
  • 3/4 dl kokosnötsmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 - 3 ekologiska äpplen - skalade, urkärnade och klyftade
  • ½ dl mandelspån
  • 2 stora ekologiska ägg
  • 2 äggulor ½ dl ljust rårörssocker
  • 5 dl gammaldags mjölk
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 dl grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.