Älgfärspaj med trattkantareller
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl grahamsmjöl
  • 2 dl vetemjöl
  • 125 g smör
  • 2 msk turkisk yoghurt
  • 500 g älgfärs
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 msk smör
  • 200 g trattkantareller
  • 2 msk kalvfond
  • 2 tsk kryddtimjan
  • 2 msk persilja
  • salt
  • 1 dl vatten
  • 1 dl vitt vin
  • 2 dl prästost
  • 3 st ägg
  • 2.5 dl grädde
  • salt
  • 1 dl tranbär
  • persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.