Servera med ris, pasta, potatisgratäng, klyftpotatis eller varför inte ugnsrostade grönsaker. Skär kycklingfiléerna i lagom portionsbitar och stek dem runt om i en stekpanna
Servera med kokt ris. Skär kycklingen och paprikan i bitar och lägg i en ugnsäker form. Jag använder alltid kycklingfiléer och antingen steker eller grillar dom
Salt och smakrik av ost ochbacon. Tärna baconoch knaperstek i en torr stekpanna. Skär kycklingfiléerna i ganska stora bitar, och bryn dem i smör så de får fin färg
Börja med att fräsa kyckling och krydda med wokkrydda och salta. Beror väl kanske på att det oftast äts mycket och kanske inte den kalorisnålaste maten under övriga helgen
Servera en ostbricka till mig och jag undviker helst att ta av grönmögelost. Enkelt att göra ochmed få ingredienser gör att det även passar bra som bjudrätt
Stek kyckling (krydda med salt, peppar och dragon) och sedan bacon (låt det rinna av på ett papper). Lägg riset i botten på en ugnsfast form, fördela kyckling, baconoch lök över
Smaka avmed salt och peppar. Stek nån minut, ta av stekpannan från värmen och vänd ner mjölet. Här serverat med ris och Findus grönsaksblandning "Mexicana"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.