lite matgrädde. Om du tycker att färsen känns fast så späd med lite matgrädde. lite matgrädde. Om du vill ha en god sås till så vispa ur stekskyn, späd med grädde och tillsätt ca 2 msk kycklingfond, 2 msk kinesisk soja och krydda med aromat eller salt och lite peppar
2 msk tomatpuré. Så gör du. 1. Blanda alla ingredienser till degen och jobba i maskin i 10 min. Jäs övertäckt i 2 timmar tills den fördubblat sin storlek
Perfekta pizzabullar att ta med som utflyktsmat, kan ätas både varma och kalla. Lägg på tomatsåsen ( blandade 1-1/2 dl krossade tomater med 1/2 dl tomatpuré och 1 msk oregano) på botten och lägg på valfri fyllning (jag använde mig utav skinka och riven ost)
Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då