Servera med kokt ris blandat med gröna ärter. Halvtina torsken i kylen. Skär fisken i 1 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem lite omlott i en smord ugnsform
Skiva tomaten och hacka dillen. Salta och lägg på purjolök, tomat och dill. Skala 2-3 potatisar och lägg dem i en liten kastrull med vatten. 1 msk hackad dill
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Knacka sönder potatisen med något trubbigt, exempelvis en muddlare. Pressa över citron och strössla ut häften av dillen samt hälften av den hackade gräslöken
Fiskgratängmed lax, senap och dill. Egentligen hade jag tänkt att göra hemmagjort potatismos, men tiden rann iväg så det fick bli denna turbovariant med pulvermos istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.