Kycklingfärsbiffar. Förberedelser. Tina mangon. 1. Skala och finhacka lök och vitlök. Blanda med färsen i en bunke och tillsätt chiliflakes, finhackad koriander, skal- och limesaft från en 1/2 lime, soja, peppar och salt
Asiatiska kycklingfärsbiffar med lime och ingefära, 4 personer. Jag är inte så särskilt bra på asiatisk mat på det stora hela, men det finns en smakkombination som jag är helt galen i och det är just ingefära – lime – chili – vitlök
Kycklingfärs är en bra produkt i kyldisken när man vill minska mängden rött kött i kosten. Här blir det goda biffar som kompletteras med smakrika tillbehör
Asiatiska kycklingfärsbiffar som är enkla att göra men för det imponerar på dina gäster. Hettan i biffarna kan regleras med mer eller mindre chili och ingefära
Lägg ströbröd och mjölk i en bunke och låt svälla i 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, senap, dragon, kycklingfond, salt och peppar och arbeta ihop till en smidig färs
Idag gjorde jag kycklingfärsbiffar med sparris, potatis och kvargcitronsås. Efter en dålig natts sömn och en stressiga dag på jobbet (blir så efter långhelg) var motivationen för gymmet inte så hög idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.