Där choklad, kaffe och kladdkaka typ får mina smaklökar att kvittra av lycka. Så efter att ha tittat i mitt barskåp och såg att jag hade kahlua kvar som jag använt tidigare i mina recept här på bloggen (kolla in denna pajen tillexempel
Skala och finhacka lök och vitlök. Kärna ur och grovhacka paprikan. Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs mjuk på inte alltför hög värme och utan att löken tar färg
Så blev det äntligen en dag då vi fick se solen. Det kändes som ett tag sedan sist. Lillebror och hans tjej är hemma, så igår åt vi åt go’middag med dem och mamma och pappa
Spenatsoppa är en av de godaste soppor jag vet. För mig är det ett måste att servera soppan med mjukkokta ägghalvor och en söt och god limpmacka med ost och paprika
FördegLös jästen i vattnet. Blanda i övriga ingredienser och låt vila i rumstemperatur i 30 min. Vetedeg, fortsättningBlanda alla ingredienser utom saltet med fördegen
Idag har jag haft en riktigt härlig bakdag. Först på agendan. årets första fastlagsbullar (semlor). Eftersom min blogg har läsare både i Finland och Sverige måste jag ibland varva olika begrepp