Hacka rödlöken och strö på. Skiva tomaterna och lägg på. Strö på osten och toppa med cashewnötter. Sätt ugnen på 200 grader. 2 1/2 dl vispgrädde. 1 påse tacokryddor
Av någon märklig anledning blev jag sugen påFlygandeJacob. Eftersom FlygandeJacob är en ganska färglös maträtt serverade jag den med svart ris och en sallad med tomater och ärtor
På midsommar och nyårsafton är den stående vickningen i min familj min mosters Kräftströmming. Ta ut, lägg på körsbärstomaterna och strö över den rivna osten
Knacka på skalet på öppna musslor. Skär några tunna skivor smör och lägg på varje skiva. Fräs på medelhög värme i 5 min. Tillsätt musslorna i grytan och låt puttra under lock på medelvärme i ca 5 min. Se till att de är täckta av vätska och låt sjuda på låg värme under lock i ca 5 min. Knäck 1 ägg i en bunke och tillsätt ½ msk vitvinsvinäger, 1 tsk dijonsenap, 1 pressad vitlöksklyfta och 2 krm salt och vispa. Tillsätt 1½ dl neutral olja droppvis och vispa hela tiden tills den tjocknar. Sätt ugnen på 225°. Strö över lite färsk persilja (eller torkad örtkrydda) och gratinera i ugnen i 5-10 min (beroende på ugn)
Skiva bananen och lägg denna ovanpå. FlygandeJacobpå kokosgrädde 4 portioner. Sätt ugnen på 175 grader. Gratinera ca 20 minuter mitt i ugnen. FlygandeJacobpå kokosgrädde 4 portioner
Jag åt förståss direkt ur pannan på riktigt vis. När jag var i Valencia (paellans huvudstad) för några månader sedan fick jag prova på äkta paella som tillagades över öppen eld och serverades i stora gjutgärnspannor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.