Underbara helgmorgnar. Pojkvännen bestämde sig för att ställa sig och baka scones imorse. Det är något jag inte växt upp med utan gjort någon gång i hemkunskapen i skolan och testat en gång då jag minns att det gick åt helvete, haha
Ute är det höstrusk, mörkt och ruggigt. Vad passar då bättre till kvällsmat om inte nybakade scones. Detta är premiär för mej vad gäller glutenfria scones
Ingredienser1 kycklingfilé1 msk smör½ paket bacon50g broccoli i mindre buketter1/4 röd strimlad paprika1/3 grovhackad gul lök2 ½ dl vispgrädde/creme fraiche1-2 tsk currysalt och svartpepparev
De här pepparkakorna är jag riktigt, riktigt nöjd med. Spröda, krispiga och jättejättegoda. Första gången jag försökte mig på dem flöt de ut på tok för mycket
Igår var det Nutelladagen, och det uppmärksammade jag genom att baka Nutellamuffins. Jag utgick från en vanlig sockerkaksdeg vilket blev både enkelt och gott
Hej min vän. Hur har din vecka börjat. Hos oss är det full rulle. två "jobbare" som Milian säger är här å spacklar, målar å så småningom tapetserar vårt vardagsrum
Ugn. 250°. Smula jäst i en bunke och rör ut med det fingervarma degspadet av vatten och 1/2 rapsolja. Tillsätt pofiber och låt det stå och svälla i 10 minuter