Underbara helgmorgnar. Pojkvännen bestämde sig för att ställa sig och baka scones imorse. Det är något jag inte växt upp med utan gjort någon gång i hemkunskapen i skolan och testat en gång då jag minns att det gick åt helvete, haha
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen. Skala och skiva äpplen och blanda i en skål med de torkade kryddorna och honungen
Tar några minuter att göra och är de absolut godaste jag har smakat. Jag har saknat goda wienerbröd så mycket och utan att veta att det var så här lätt
Dock måste man komma ihåg att glutenfria degar jäser inte lika mycket som degar på gluten-mjöl, och de ska vara kletigare än "vanlig" bröddeg annars blir brödet torrt och tråkigt när det är gräddat
Goda glutenfria och mjölkfria syltgrottor. En av gästerna är glutenintolerant och därför bakade jag dessa glutenfria syltgrottor som jag hämtat från Jessica Frej och Maria Bloms bakbok Nytt Fikabröd
I helgen bakade jag fluffiga härliga tekakor som var glutenfria. Lyckan i en liten ask när de smakade så fantastiskt gott alltså och konsistensen var precis som tekakor bakade med vanligt mjöl
Hej hej ljumma majkväll. Härlig söndag. Laddat energi för kommande vecka med en slapp dag mestadels ute. Är Guld värt att ha föräldrar med hus och trädgård
Om du inte vill göra muffinsen glutenfria så använder du vetemjöl istället för glutenfri mjölmix. De här muffinsen bakade jag när vi skulle fira en kär kollega som fylle 50 år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.