Tillsätt grönsakerna och låt svettas under lock i 10min på låg-medelvärme. Koka pappardelle i rikligt saltat vatten (1 liter vatten/100g pasta, ½msk salt/liter vatten) i 9-10 minuter
Låt vila i kylen ca 30 minuter. Tryck ut degen i pajform eller dylikt, picka botten med gaffel och ställ in i 200 graders ugn ca 8 minuter. Färdiggrädda ca 30 minuter, eller tills äggsmeten stannat och pajen fått fin färg
Samma kväll som vi kom hem från Turkiet fiskade min dotter kräftor hos en kompis. Låt vattnet koka i 10 minuter. Låt kräftorna koka 5-10 minuter beroende på storlek
Lunchsallader tröttnar jag aldrig på. I veckorna blir de enkla, lighta och helt vegetariska varianter, men på helgen tycker jag att man kan lyxa till det
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Tillsätt dillen och låt den dra i såsen i någon minut, sila bort den vid servering. Salta och peppra och fortsätt tillagningen på galler i ugn vid cirka 130° i 10 minuter. Låt lammfilén vila i 10 minuter innan den skivas. Tillsätt socker, ättika och vatten och pochera morötterna i 4 minuter