Pappardelle med italiensk oxragu på högrev & torrsaltat fläsk
Matalltsa.blogg.se
Matalltsa.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 personer
  •  
  • Ingredienser
  • 100 g pancetta eller bacon, strimlad (jag använde torrsaltad bacon, väldigt gott)
  • 1 kg högrev, skuret i ca 1,5cm-tärningar
  • 1 morot, skalad och tärnad
  • 2 selleristjälkar, strimlade
  • 1 gullök, hackad
  • 2 dl rött vin
  • 4 msk tomatpuré
  • 1 köttbuljongstärning, upplöst i 2,5dl varmt vatten
  • 2 lagerblad 4 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 msk socker
  • Olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.