Innan servering "trådade" jag upp köttet med en gaffel. I morse satt jag igång ett långkok, som fick stå och gotta sig i ugnen på hundra grader ända tills det var dags för middag
Högrev håller på att bli något av en favorit här hemma och det beror framförallt på att man kan göra mycket med det och allra bästa (förutom priset) är att det är väldigt enkelt
Medansfläsket friteras blanda alla ingredienserna till såsen i en skål. Mättade med marinaden. Det här är en rätt som man kan få på i stort sett varje Kinesisk restaurang i Sverige
Ta en form (storlek beroende på hur du vill ha den, men var uppmärksam på att med det här receptet blir smeten väldigt lös) och häll i ett tunt lager av mascarponesmeten
Mixa äggulor och olja (du måste ha samma temperatur på äggulorna och oljan) kraftigt till en majonnäs och smaksätt med senap, vinäger, pressad vitlök, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.