Godmorgon. Första advent är ju avklarat så nu finns det väl ändå ingen anledning att hålla igen på julen, varken när det kommer till pynt, sötsaker eller mysiga glöggkvällar
Vispa smör och socker vitt och fluffigt. Tillsätt ett ägg i taget och vispa. Blanda vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker, limeskal och nästan alla hackade pistaschnötter
Hacka ihop mjöl med smör till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut 3/4 av degen i en pajform, 24 cm i diameter
Chokladfondant är enligt mig den ultimata chokladdesserten. Intensivt chokladig och kladdig med en varm, tjock och krämig chokladsås som rinner ut när man spräcker ytan med skeden
Så här gör du. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem