Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna och tryck ut smeten jämnt över hela plåten. 1 tsk bakpulver. bakblogg, chokladbollar fast i ugnen, inredningsblogg, kalaskakor, mat- och bakblogg, matblogg, mateus porslin, mateusporslin, Mjällekakor, receot på kakor, recept på riktigt goda kakor, systrarna m, systrarnam 200 g smör. 1 tsk bakpulver
Bestämde mig för att göra det lätt för mig och köpa bröd istället för att baka. På morgonen är det bara att ta hjälp av barnen med att göra bullar och sedan in i ugnen så har du varma nybakta frallor till frukost
En första hälsning från Visby i form av en kaka. Chokladig, kladdig & salt. Typ hur god som helst. Och förberedd helt i en och samma kastrull - knappt någon disk
Jag har kommit på att jag bakar alldeles för lite bröd. Ja, nu trodde jag väl inte att det är krångligt, jag gillar ju att baka kakor så jag fattar egentligen inte varför jag inte bakar bröd
Tag upp degen på mjölat bakbord och knåda in oliverna och eventuellt mer mjöl. Smula ner jästen i en bunke och rör ut den i lite av det fingervarma vattnet
Ta med det som present till julfesten eller baka till ditt eget julbord. Grädda bröden i cirka 50 minuter (30 minuter för små limpor) tills de har fin färg och är genombakade. Publicerat i Baka, Okategoriserade, Recept Etiketter 52helger, Bröd, Jul 0Enkelt vörtbröd
Täck en liten långpanna med bakplåtspapper och häll upp massan. Lägg ett bakplåtspapper över eller fukta händerna med lite vatten och tryck ut massan till en 2-3 cm tjock kaka
Utseendemässigt inte mycket att hurra för, min up-side-down-kaka med persimonfrukt (smakar som sharon och ser ut som en stor tomat i formen med ganska kraftiga foderblad), som bakades i helgen