Bakabröd i gjutjärnsgryta måste vara det smidigaste brödbaket någonsin. Jag och barnen ska på museum i helgen, träffa vänner, baka och laga mat ihop, spela spel
Hård och knaprig blir skorpan på brödet, nästan som stenugnsbakat. Vänd på det varma brödet och knacka på undersidan, om det låter ihåligt är det klart
Riktigt stora runda brödbakar jag nu. De är vackra att se på, jag tycker nästan har de något bibliskt över sig, de är enkla att baka och de är otippat praktiska att äta av
Nybakatbröd yummy. fylld med nyttiga godsaker och bakas ut på direkten. bröd är ju bara sååå mums. gillar att man bakar ut på en gång och inget jäsande
Idag har jag bakat det bästa brödet på länge. Jag fortsätter min ingrediensbana med både bananer och quinoa – som med success kombinerades i ett jättegott ”kakbröd” idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.