Lägg den vita sparrisen på fisken. Blanda ingredienserna till såsen och häll över fisken. Garnera den färdiga fisken med citronskivor, räkor och dillkvist , servera kokt, pressad potatis till
Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har. Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal
Sen serverade jag den goda fisksåsen till ( som Alvin blev överlycklig över). Kall fisksås. Vänd först fiskfiléerna i uppvispat ägg och sen i conflakesbladningen
Skär fisken i portionsbitar och lägg dem på pappret. Klicka sedan smöret på fisken och stäng paketen. Under tiden som fisken tillagas så kan ni börja steka hackad lök och potatis i rikligt med smör
Servera den frasiga fisken med mos. Lägg fisken i en ugnsfast form. Toppa fisken med blandningen. Ströbröd, rostad lök och persilja till täcket att lägga ovanpå fisken
Det måste präglat mig mer än jag trott, för när jag nämnde det för Daniel när vi åt fisk med mandel till middag i förra veckan sa han att ‘jag vet älskling, du brukar berätta om det’, med en ton i rösten som antydde att det är det första jag berättar för någon jag nyss träffat
Vår fredagstacos i fredags var en ny variant för oss, nämligen fisktacos. Fisktacos. //Malin Fisktacos. Pankopanerad friterad torskfilé är min nya favorittacos
Fisk & skaldjur,Stekt, grillat & wokat. Här serverade jag sötpotatisklyftorna med fisk som jag panerat med kokos och en kall, frisk sås med citron och ingefära
Ingredienser för 2-4 personer2 medelstora morötter1 msk smör1 msk vetemjöl5 dl vatten2 st fiskbuljongtärningar1 paket räkost (225 g)1 dl dill2 dl creme fraiche½ krm cayennepepparSaltVitpeppar500 g skalade räkorDill och räkor för garneringGör så härLägg buljongtärning i vatten och låt det koka upp