Gratängen är toppad med skalade räkor, släng på dom precis innan servering för ligger dom för länge i ugnen blir som sega och inte alls vidare tuggvänliga
Smaka av med salt och peppar. Skär torsken i portionsbitar. Späd eventuellt med lite mer vatten. Koka äggen hårdkokt, skala och skär kors och tvärs med äggdelare
Här kommer receptet på fiskgratängen som jag serverade till middag igår. Jag använde mig av rödspätta, använder man sig av någon annan kraftigare fisk som torsk eller kolja behöver man köra fisken en stund i ugnen ca 10-12 min innan man häller på stuvningen. Fiskgratäng 4 portioner. Fiskgratäng 4 portioner Ugn 200 grader
600 g fiskfiléer, t ex torsk eller sej. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g fiskfiléer, t ex torsk eller sej 50 g ansjovisfilé ¾ tsk salt 2½ dl Kelda® mellangrädde 1 msk ströbröd 2 tomater 1 knippe färsk dillGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.