Bred på tomatpurén på fisken. Låt det rinna av. Klicka på smöret och strö över klipptdill. Vikihoptill paket tätt och lägg i en ugnsfast form (ifall det läcker)
Att laga tillfiskifoliepaket är ett smidigt sätt att göra sej av med småslattar som liggeri kylen, alla måste ju inte ha samma ingredienserisina paket, låt istället alla kombinerasitt eget fiskpaket
Ingredienser 400 g torskfilé eller annan vitfiskfilé. 2 krm citronpeppar. 4 strimlade salladslökar. 250 g stora räkor med skal Örtsmör. 2 msk hackad dill. 2 msk hackad persilja. 1 tsk salt Annons Servera med. 600 g kokt färskpotatis
Jag serverade med smaksatt lätt creme fraiche och kokta vaxbönor. När det serveras fisk som inte är panerad och grabbarna säger att det är jätte gott då känner jag att jag har lyckats i köket en vardag som denna
Under tidenskivasellerini tunna skivor och lägg dom i en bunke tillsammansmedzuccinin. God fisk som verkligeninte tar lång tid att laga, den går att laga i ugnen eller på grillen
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallrikenmed såsen. Idag har jag överätit, alltså jag har tagit om ett par gånger och nu står magen i fyra hörn
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallrikenmed såsen (jag gör det fortfarande)
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Vänd fisken först i mjöl, sedan ägg och sisti ströbröd. Smaka av meddill, salt, peppar och en skvätt citronsaft och låt sjuda på svag värme några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.