Norska fiskbullar i mild citronsås
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g skinn- och benfri torskfilé
  • 11 gul lök
  • 13 msk Arla® Svenskt Smör
  • 12 ägg
  • 11 dl ströbröd
  • 11 tsk salt
  • 12 krm svartpeppar
  • 13 dl Kelda® mild citronsås
  • 1½ dl hackad färsk gräslök
  • 12 msk stenbitsrom
  • 1 Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g skinn- och benfri torskfilé 1 gul lök 3 msk Arla® Svenskt Smör 2 ägg 1 dl ströbröd 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 3 dl Kelda® mild citronsås ½ dl hackad färsk gräslök 2 msk stenbitsrom

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.