1 Antal
portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g skinn- och benfri torskfilé 1 gul lök 3 msk Arla® Svenskt Smör 2 ägg 1 dl ströbröd 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 3 dl Kelda® mild citronsås ½ dl hackad färsk gräslök 2 msk stenbitsrom
God förmiddag. Jag är ipackningstagen. Jag och småtjejerna ska nämligen bege oss ner till bästa The Lodge på Påslovsmys med kompisarnaMalin (Fnulan) och hennes Mira
En enkel citronsås som sätter färg och smak på fisken. Jag serverar gärna såsen med mandelfisk. Relaterade En enkel citronsås som sätter färg och smak på fisken
2 dl crème fraiche ca 0. 5 st citron (rivet skal av) ca 1 msk pressad citron ca 0. 5 tsk salt citronpeppar efter behag. 5 st citron (rivet skal av) ca 1 msk pressad citron. 2 dl crème fraiche ca 0. 5 tsk salt citronpeppar efter behag
Det var länge sen jag lagade en god, mustig gryta. Det har blivit så galet mycket grillatsistatiden så när höstvindarna och regnet kom till ön blev jag sugen på att kocka ihop en gryta i köket
Den här kycklinggratängen föll verkligen Amanda i smaken. Vi vuxna tyckte också att den var god, även om viivanliga fall gillar mat med lite mer stingi
Gör små fiskbullar av smeten och stek dem på låg värme. Finhacka löken och fräs den snabbt. Lägg det samt övrigaingredienseri en mixer och mixaihop det snabbt
2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond 1 st citron ev. ca 1,5 msk idealmjölcitronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar. 2 dl crème fraiche 34% 2 dl vatten 4 msk fiskfond. 1 st citron. ca 1,5 msk idealmjölcitronpeppar efter behag eller ca 1 krm svartpeppar
Lägg fiskbullarna ovanpå med sin sås. Ät en sallad till. Fördela det över fiskbullarna. Fördela riseti 2 smorda eller 1 större eldfast form. Ställ formarna mitti ugnen ca 10 minuter eller tills rätten har fått lite färg. 2 st ris. 1 st fiskbullar. 60 g philadelphiaost. 5 tsk timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.