Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
4 Fiskgratäng 600 g koljafilé eller torskfilé 2 tsk salt 2 krm finmalen vitpeppar 400 ml kokosmjölk (gärna extra krämig) skalet av 2 lime 1 tsk sambal oelek Tillbehör 4 port ris 2 lime delad i klyftor Wokade grönsaker 2 msk rapsolja 300 g strimlad pak choi 250 g broccoli (i mindre bitar och buketter) 2 strimlade salladslökar 2 krm salt 1 krm finmalen vitpeppar Lägg till i inköpslistan
Blanda den kokta pastan med gräddsåsen och tillsätt rivenparmesanost och sköljd spenat. Blanda om väl och smaka av och krydda ev mer med salt och peppar
Det går också bra med vanlig riven ost om du inte har feta hemma. – Jag gillar enkla recept med minimal insats i köket, säger kokboksförfattaren Anna Aobadia
Krämig, enkel & lyxig. Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
En riktigt krämig och god gratäng som är lite knaprig på toppen med all den rivna parmesanosten. Under tiden kycklingen står i ugnen börja med grönsakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.