Rotsaker tillsammans med kycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Blanda samman ingredienserna till marinaden och lägg den tillsammans med kycklingdelarna i dubbla plastpåsar
Dela kycklingfiléerna i mindre bitar. Fräs lök och kyckling i smöret. 14-5 st kycklingfiléer, ca 600 g. 11 st röd lök 3 st morötter 4-5 st kycklingfiléer, ca 600 g smör 5 dl vatten 2,5 dl matlagningsgrädde 2 st hönsbuljongtärningar 1 bit ingefära, färsk, ca 5-7 cm 3 tsk ketjap manis eller annan soja Salt, efter smak Peppar, efter smak. Låt soppan koka i ca 5 minuter tills kycklingen är klar
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. CategoriesGratäng, Kyckling. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano. Tagscrème fraiche, kycklingfiléer, rökt skinka, svartpeppar 40 e m. 4 kycklingfiléer
Fantastiskt gott – LCHF kyckling- & kantarellgryta. 4 kycklingfileér. Smält resten av smöret och dela kycklingen i bitar, stek kycklingen i smöret i 5 minuter, så den får fin färg. 4 kycklingfileér
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Låt det koka ihop ett tag medan kycklingen steks. Lägg kycklingen i en ugnsform, häll över såsen och bred ut den lite fint över