13 dl
riven ostSå här gör du 45 minuter Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkålen och purjolöken fint. Stek löken och vitkålen i rikligt med smör i en stor stekpanna. Stek på medelvärme cirka 10 minuter. Lägg vitkålen åt sidan. Skär kycklingen i bitar och stek. Lägg tillbaka vitkålen i stekpannan och tillsätt tomatpuré, kryddor och grädde. Smaka av med salt och peppar. Häll över i en ugnsform. Strö över riven ost och gratinera i ugnen ca 20 minuter. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera
4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Smaka av med salt och peppar. Toppa sedan med röran och avsluta med att lägga över lite riven ost. Sätt ugnen på 200 grader Skär ner blomkålen i mindre bitar och koka de i lättsaltat vatten, koka i bara några minuter tills de börjar att mjukna
Dekorera med skivad tomat och skivad Mozzarella. Börja med att sätta ugnen på 200 grader. Igår gjorde jag denna goda köttfärsomelletten och den kommer jag sannerligen göra fler gånger eftersom den var så himmla god, och inte var den komplicerad heller
Mycket gott, bankad brysselkål med ost som gratineras i ugn. Jag såg ett inlägg på facebook, ett klipp, med detta men kommer inte ihåg vart (för att länka)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.