Till helgen åker vi bort med ett gäng och vi ska fixa middag på lördagkväll. LCHF DILLKÖTT. Det blir LCHF dillkött, på 10 kg kött, från min bok ‘LÄR DIG LEVA SOCKERFRITT’ – mitt favoritrecept i boken. Servera med kokt broccoli eller blomkålsris (se sida 159) och
Robban lagade denna gratäng innan jag börjat medLCHF och den var verkligen himmelskt god. Han utgick från detta recept, men la även till broccoli, parmesan och vitlök
Till det gjorde en ny rätt, rotfruktsmos med nyriven parmesanost, och gratinerade gyllene. Vispa sönder allt med en elvisp, det kan vara kvar lite bitar, det gör ingenting, det ger lite "textur" till gratängen
Tryck till med stekspaden så att de plattar ut sig och stek tills de fått fin färg. Köttfärsspetten gjorde jag av ca 300 gram blandfärs som jag hackade i lite lök i och kryddade med salt och peppar och chilikrydda + 1 ägg
Mozzarellagratinerad Kyckling medSoltorkadeTomater. Här kommer ett nytt recept med kyckling,. Till det åt vi en sallad med vattenmelon, galiamelon och gurka, riktigt fruktig och kylande
Mozzarellagratinerad Kyckling medSoltorkadeTomater. Här kommer ett nytt recept med kyckling,. Till det åt vi en sallad med vattenmelon, galiamelon och gurka, riktigt fruktig och kylande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.